Η αποστολής και πληρωμής της παραγγελίας επιλέγεται από τον πελάτη κατά την διάρκεια της ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Η παράδοση των προϊόντων μας μετά την επιβεβαίωση διαθεσιμότητας είναι άμεση και μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

    ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ.
    ACS COURIER.
    ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.

Κόστος μεταφοράς

    Courrier : Το κόστος μεταφοράς αναγράφετε μέσα στο τιμολόγιο αγοράς των  προϊόντων και πληρώνετε με το συνολικό αντίτιμο
    Με μεταφορική εταιρεία :: Το κόστος μεταφοράς δεν αναγράφετε μέσα στο τιμολόγιο αγοράς των προϊόντων και πληρώνετε στην μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Οι δυσπρόσιτες περιοχές τιμολογούνται με ειδικές χρεώσεις.

Ευθύνη μεταφοράς προϊόντων

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για kαθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. Η μεταφορά των προϊόντων σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρία Α. ΔΗΜΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.

Επιστροφή προϊόντων λόγω λάθους παραγγελίας.

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές λόγω λάθους παραγγελίας μέσα σε διάστημα 15 ημερών από την παραλαβή τους και μόνο για αντικατάσταση με άλλο όμοιο ανταλλακτικό/ά.

    Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί σε καμία περίπτωση.
    Όποια προϊόντα φέρουν ταινία ασφαλείας, θα πρέπει αυτή να είναι άθικτη.
    Η συσκευασία θα πρέπει να είναι διατηρημένη σε άριστη κατάσταση, όπως η αρχική της κατάσταση.

Σε αντίθετη περίπτωση εταιρία μας, έχει το δικαίωμα άρνησης της επιστροφής του προϊόντος. Το κατάστημα μας θα πρέπει να ενημερώνετε άμεσα πριν από οποιαδήποτε ενέργεια. Το μεταφορικό κόστος επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη. Σε περίπτωση δικού μας λάθους όλα τα έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας και μόνο. Ακύρωση παραγγελίας πριν την παραλαβή της. Εάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να επικοινωνήσετε εγκαίρως τηλεφωνικά μαζί μας για την ακύρωση της αποστολής στο 2310 216434.

Καθυστέρηση Παράδοσης Παραγγελιών.

Ο χρόνος αποστολής και παράδοσης μιας παραγγελίας μπορεί να επηρεαστεί από τους παρακάτω λόγους:

    Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Σε κάθε παραγγελία επικοινωνούμε μαζί σας πριν την αποστολή, για επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής, των στοιχείων τιμολόγησης καθώς και για τυχόν διευκρινήσεις λεπτομερειών των ανταλλακτικών που έχετε προσθέσει στην παραγγελίας σας.

    Σε περίπτωση που το προϊόν έχει καθυστερήσει να παραδοθεί σε εμάς από τον προμηθευτή μας.

    Στην περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε έχουν καταργηθεί ή δεν είναι διαθέσιμα.


Επειδή ο όγκος των ανταλλακτικών που διαχειριζόμαστε καθημερινά είναι μεγάλος, υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα προϊόντα των προμηθευτών μας απροειδοποίητα να σταματήσει να παράγετε ή να καθυστερήσει στην εισαγωγή του στην Ελληνική αγορά. Στην περίπτωση αυτή, κάποιος υπεύθυνος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας προτείνει εναλλακτικές λύσεις, για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Dimistos Service

Παπαναστασίου 49
Θεσσαλονίκη
T. 2310 216434